Hon berättar om Falkenberg i Almedalen

På söndag är det återigen dags för politiker, journalister och andra intresserade att trängas på gatorna i Visby. Almedalsveckan drar igång och Mari-Louise Wernersson (C), kommunråd i Falkenberg, kommer att vara där

ANNONS
|

– Det kommer vara fullt upp.

Schemat är fullspäckat för Mari-Louise Wernersson (C), kommunråd i Falkenberg. Nästa vecka åker hon till Almedalsveckan på Gotland, där hon kommer att tala på en hel del seminarier, och gå på flera sammanträden. Framförallt kommer hon att prata om Falkenberg som en ort som växer och utvecklas.

– Det är många mellanstora städer som gör det just nu, och vi är intresserade av vad det beror på. Så jag kommer att prata om den positiva utvecklingen i Falkenberg och hur vi har lyckats med den, säger hon.

Eftersom hon både sitter i Centerpartiets förbundsstyrelse och verkställande utskott så är det inte första året hon är där. I år ser hon mest fram emot de många mötena.

ANNONS

– Almedalsveckan är en oerhört viktig mötesplats. Det är så oerhört många som är där, och man kan knyta många kontakter och sprida information om vad vi gör i Falkenberg. Och så får man så många idéer och erfarenheter från andra. Det ser jag fram emot, säger hon.

ANNONS