Dagens mest lästa nyheter - måndag 20 december

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

ANNONS
|

Fler på sjukhus och antalet misstänkta omikronfall ökar

Enligt Region Halland så har antalet covidpatienter ökat på Hallands sjukhus den senaste tiden. Samtidigt ökar även antalet misstänkta fall av virusvarianten omikron. Nu uppmanar regionen invånarna att vaccinera sig och testar att erbjuda drop-in på vaccinationscentralen i Varberg med start i morgon tisdag.

Jana Nilsson (S) i stor intervju om sina 19 år som kommunalråd

Det känns konstigt. Så beskriver Jana Nilsson (S) känslan som infinner sig när han nu slutar som kommunalråd. Inte undra på det – han har varit i kommunalråd i 19 år och fullmäktigeledamot sedan valet 1985.

Villapriserna har ökat mest i Falkenberg – ”bästa året hittills”

Falkenberg är den kommun i Halland där prisutveckling på villor har ökat mest det senaste året enligt siffror från Svensk mäklarstatistik.

ANNONS

– Vi trodde att bostadsmarknaden skulle stanna upp, men det blev tvärtom, säger Ewa Carlsson, vid Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Falkenberg.

Yxmördade barndomsvän – kan snart gå fri

Han högg ner sin barndomsvän under en parmiddag. Nu, sex år senare, bedöms mannen vara så frisk att han får arbeta två dagar i veckan. Han har även skrivit ett brev till den mördades fru.

– Jag har inte ens öppnat det. Jag får ångest av att tänka på honom, säger Michelle Simonsson.

Fabo nära storaffär – vill sälja lägenheter för miljoner

Falkenbergs kommunala bostadsbolag (Fabo) är nära en storförsäljning som är värd över 33,5 miljoner kronor. Den centrala fastigheten har 22 lägenheter.

Hunden Elvis stals från Gekås parkering

Stöldgodset i en polisanmälan från helgen är anmärkningsvärt: Varor inhandlade på Gekås och – en hund.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till redaktionen@hn.se eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se?

ANNONS