Efter 40 år vann han en miljon kronor

Pensionär i Varberg satsade 100 kronor och vann en miljon på Lotto.
– Vi kunde knappt tro att det var sant, säger mannen.

ANNONS
LocationVarberg|
|

Ett äldre par i Varberg hade anledning att fira på Midsommardagen, efter dragningen av Lotto. Systemet med slumpvis valda nummer innehöll nämligen både en av veckans fem rader med sju rätt och en med fyra rätt och ett tilläggsnummer.

– Jag hade varit nöjd med 23 000, så det här är fantastiskt! Man tänker att det aldrig händer, men ibland så, sa den glada vinnaren till Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin.

Storvinst på Lotto i Varberg

Hela det åttaradiga systemet som kostade 100 kronor att lämna in på Nisses Spel och Tobak i Varberg gav till slut 1 023 808 kronor.

– Vi är väldigt tacksamma för detta, så får vi se vad det blir av det. Första ska vi gotta oss lite i det, sa mannen, som är i 75-årsåldern.

ANNONS

Gillar att vandra i naturen

Mannen, som vill vara anonym, gillar skog och att vandra. Han började med Lotto när det introducerades i Sverige 1980 och fick alltså en storvinst efter 40 års spelande.

– Vi kunde knappt tro att det var sant. Men det stod ju svart på vitt, sa mannen till Natalie Wallin, som för tredje gången i år fick gratulera en turspelsmiljonär i Varberg.

ANNONS