Mikael Martinsson: Häng med på Superfredagen när Varbergs Bois, Falkenbergs FF och Tvååker spelar hyperviktiga matcher

Ikväll kan allting hända och Hallands Nyheter är på gång! Häng med när vi liverapporterar från Varbergs Bois, Falkenbergs FFs och Tvååkers kanske avgörande matcher i sina serier.

ANNONS
|

Det var länge sedan jag var så spänd inför en fredagskväll. Men även om det är lång tid kvar av serierna Superettan och Ettan Södra så står vi vid ett vägskäl i kväll.

Varbergs Bois kanonstart med nye tränaren Roar Hansen kan får en fortsättning på fredagskvällen. Vinst mot Sundsvall och laget kan faktiskt börja titta uppåt i serien istället för att jobba mot jobbiga bottenkänslor.

Vid förlust är momentumet med Roar Hansen borta och ångesten kommer krypande igen!

Vår reporter Karl Andersson är på plats på Påskbergsvallen och ger er allt inför och under matchen.

I lärdomsstaden Lund finns Emil Johansson med laddade batterier och redan nu glödande tangenter för att liverapportera från Lund mot Falkenbergs FF. Vinner Falkenberg seriefinalen har man åtta poängs avstånd ner till serietvåan Lund. Det betyder att Lund måste gå rent resten av säsongen och Falkenberg måste förlora tre matcher av de tolv sista om man ska gå förbi.

ANNONS

Förlorar Falkenberg är det bara två tuffa poängs ledning!

På Övrevi spelar Tvååker och där finns Leon Johansson för att liverapportera Tvååker mot Ängelholm. Kanske en vattendelar-match där Tvååker ska ges lite mer arbetsro inför avslutningen av serien. Kval- och nedflyttningsstreck hotar.

Ni vet väl att ni i vår liverapportering kan ställa frågor till våra reportrar eller komma med egna inspel om matchen!

Men var är jag då?

Jodå, bortbjuden sedan länge på en fest så blir det ändå en stor del framför mobilen för att följa dramatiken – och fotbollsfesten!!

ANNONS