Östersunds Saman Ghoddos tackar fans. Arkivbild
Östersunds Saman Ghoddos tackar fans. Arkivbild

Ghoddos tackar fansen men hot finns mot flytt

Dagen efter att det blev klart att Saman Ghoddos lämnar Östersunds FK för franska Amiens tackar han fansen i Östersund. Men frågan är om allt är helt klart. Spanska Huesca tycker inte det.

ANNONS
|

Ghoddos tackar fansen i ett brev som lagts upp på klubbens hemsida.

"Det är svårt att tacka er tillräckligt. Eller rättare sagt så är det omöjligt", skriver anfallsstjärnan som gjort nio mål på 15 allsvenska matcher i år.

"När jag nu precis har skrivit ett kontrakt med franska klubben Amiens så känns det fantastiskt".

Övergångssumman ska enligt Aftonbladet ligga på 60 miljoner kronor, bara övergångarna från allsvenskan för Zlatan Ibrahimovic, 82 miljoner, och Alexander Isak, 90 miljoner, har varit dyrare.

Det kan dock finnas en sak som kan störa övergången. Ghoddos har också varit aktuell för spanska Huesca och franska Rennes. Och Huesca anser att man redan har ett klart kontrakt med Ghoddos och enligt den franske tidningen L'Equipe så har Huesca redan kontaktat Fifa, det internationella fotbollsförbundet, för att hävda sina rättigheter till svensken.

ANNONS

Men i Östersund är man övertygade om att Huesca har fel.

- Vi har haft en dialog med Huesca. Vi är helt övertygade om att de har gjort helt fel, i inte bara i mångas tycken utan i allas. De får nog begrunda hur de arbetar, deras kommunikation är rent pinsam, säger Daniel Kindberg, ordförande i ÖFK till SVT.

TT

ANNONS