Fördel Timrå efter ny seger mot Björklöven

Timrå har tagit greppet om matchserien mot Björklöven i HockeyAllsvenskan Final, efter seger på bortaplan med 6-3 (2-1, 1-1, 3-1). Nu leder Timrå matchserien med 2-1.

|
Timrå
6

Björklöven tog ledningen efter 9.01, genom Francis Perron assisterad av Axel Ottosson.

Timrå kvitterade till 1-1 efter 9.11, genom Jens Lööke framspelad av Jonathan Dahlén.

Laget tog också ledningen efter 16.44, genom Jeremy Boyce-Rotevall på pass av Per Svensson och Johan Lindholm.

Timrå tog ledningen med 1-3 genom Jonathan Dahlén efter 16.48 i andra perioden och kom allt närmare segern.

Björklöven reducerade dock till 2-3 genom Fredric Andersson efter 19.06. 1.44 in i tredje perioden slog Björklövens J.T Brown till framspelad av Olle Liss och Zach Palmquist och kvitterade för Björklöven.

12.40 in i perioden nätade Timrås Jacob Blomqvist på pass av Per Svensson och Filip Westerlund och gav Timrå ledningen.

Efter 13.04 slog Jonathan Dahlén till åter igen framspelad av Albin Carlson och Albin Lundin och ökade ledningen för Timrå.

Laget punkterade matchen med ett 3-6-mål med 28 sekunder kvar att spela genom Morten Madsen. Det fastställde slutresultatet till 3-6.

Måndag 10 maj 18.00 möts lagen igen, med Björklöven som hemmalag.