Warbergs Therese Arneson kommer inte kunna spela förrän om några veckor.
Warbergs Therese Arneson kommer inte kunna spela förrän om några veckor. Bild: KRISTER ANDERSSON

Warbergs-spelaren är nyopererad

Två spelare saknas när Warberg IC ställs mot fjolårets nykomling Nacka Wallenstam. - Nellie Wilhelmsson kommer spela med vårt IBF-lag i helgen, säger tränaren Kent Göransson. Dessutom är Therese Arneson nyopererad.

ANNONS
|

Warberg IC vann över nykomlingen Lund i SSL-premiären.

– Klart det har en stor betydelse för oss att gå ut med tre poäng mot en motståndare man inte vet så mycket om, säger Göransson.

På söndag är det dags för första bortamatchen. Nacka Wallenstam står för motståndet. De förlorade sin premiär mot Endre med 3-6.

– Jag tycker de gjorde en bra säsong förra året och kanske att det har tagit ett steg till i år. Endre är ju topptippat, så det var ingen lätt motståndare.

Vad är det som väntar i Nacka?

ANNONS

– Ett duktigt lag med jädrigt mycket energi i sitt spel. Det blir en tuff nöt att knäcka. Jag hoppas vi kan ta förra årets känsla med oss.

Då bortavann Warberg efter straffläggning.

Innan fredagsträningen stod det klart att varken Therese Arneson eller Nellie Wilhelmsson spelar på söndag. Nellie spelar istället med Warberg IBF som möter Craftstaden hemma.

– Hos Therese är det ingen förändring (baksida lår). Nu har hon opererats och det är några veckor bort innan hon kan spela.

ANNONS