Varbergav Jennie PerssonSällsynt politiskt beslut – Äng får servera alkohol före klockan elvaSven Andersson (M): ”Det är inte så att kunden kommer hinka i sig Vino Tinto på fastande mage”.
Hallands AffärerHallandav Isabel BarkKnystaforsen har flyttat in på Tivoli i Köpenhamn: ”Gigantisk förändring”Michelinkocken Nicolai Tram har med sig en ovärderlig sak i resväskan.
Varbergav Robert LundbergEmma Ziemann på restaurang Äng prisades internationelltUtsågs till årets sommelier på Guide Michelins gala i Finland.
Ledareav Katarina ErlingsonGod mat placerar Halland på världskartanDen halländska maten och matentreprenörerna når ytterligare framgångar när Halland lyfts fram som en destination av bara elva i hela världen.
Hallands Affärerav Karin BerghFilip Gemzell på Äng: ”Jag är precis där jag vill vara”Stjärnkocken på nya Äng om: • Sylvester Stallone som gäst • Tiden i London • Mångmiljonsatsningen på Ästad
Hallandav Isabel Bark, Roger LarssonKockar som jobbar i skymundan hyllades på Halmstad slott – Evelina från Falkenberg prisadHär avslöjas alla vinnare • Årets unga kock, skolrestaurang och seniorrestaurang
Varbergav Jens AnderssonPensionären Gun-Britt odlar superbär till Michelinrestaurang”Man kan väl inte få bättre beröm egentligen”
Hallandav Tobias StjernkvistKnystaforsen i Rydöbruk får Michelinstjärna – andra i Halland”Det känns fantastiskt! Vi är så tacksamma för allt stöd.”
Hallandav Hanna NordemarkKnystaforsen kan få Hallands andra stjärna i Guide Michelin”Varje kock med respekt för sig själv har drömt om något sånt här.”
Hallands AffärerVarbergav Stefan JohanssonMichelinkrogen Äng på Ästad vingård ska fortsätta höja nivån ”Kommer att bli något helt annat än vad vi gjort tidigare.”